Startsidan  
GDPR
Felanmälan
Miljö
Akutplan
Försiktighetsåtgärder Covid-19
Flytt anmälan
Bostadsanmälan
Autogiro
Blanketter
Andrahandsuthyrning
Boendeinformation
Hyresbetalning
Internet
Öppettider
Kabel-TV
Trygghetsboende
Inflyttning
Utflyttning
Uppsägning

BOENDEINFORMATION

Bredband finns i alla våra lägenheter förutom vissa på Klockarbo och Gästis . Du väljer själv om du vill ansluta dig till bredbandsnätet.

Kabel-TV finns i samtliga lägenheter i Norsjö, vilket ingår i hyran.

Tvättstugan är kanske det viktigaste gemensamma utrymmet i hela huset och en plats där många goda grannrelationer skapas. Följ noga reglerna i tvättstugan. Boka ordentligt.

Hyran måste betalas förskottsvis varje månad, senast den sista i månaden. Det innebär till exempel att hyran för april måste vara betald senast den sista mars. Den som inte betalar i tid kan bli uppsagd från lägenheten. Får du problem med att betala hyran - kontakta oss genast, så att vi tillsammans kan reda ut din situation.

Visa hänsyn. Tänk på att du i ett flerfamiljshus har grannar runt omkring dig. Störningar som höga skrik, hög musik och liknande är ganska onödiga om var och en tänker på att ingenting får höras in till grannarna. Detta krav är extra angeläget sent på kvällen, efter kl 22.00.

Trapphus och entréer. Ställ inte saker i trappan eller utanför dörren. Cyklar, barnvagnar, skidor, skridskor och skor får inte hindra vår personal då trappan ska städas.

Vårda lägenheten väl ! Sköt lägenheten genom att städa och hålla den snygg. Håll spis och ugn rena så att smuts och fett inte bränner fast. Diska fettfilter i spiskåpan. Frosta av kyl och frys med jämna mellanrum.

Hemförsäkring Skaffa egen hemförsäkring ! Vi har ett avtral om egendomsförsäkring för byggnaderna, med tillägg för bostadsohyra. En hemförsäkring ger dig ett bra skydd om du skulle råka ut för skador på din egendom, stöld eller brand.

Kontakt
Telnr: 0918-141 51
Mail: info@norsjolagenheter.se
Fler kontakt »

Besökstider:
Måndagar 08:00-12:00
Torsdagar 08:00-12:00

Nygatan 27
935 31 Norsjö.

Boende & Lägenheter
Boende
Bostadsanmälan
Uthyrningspolicy s.1
Uthyrningspolicy s.2
Uthyrningspolicy s.3
Områden
Sök bostad/Lediga

Kundservice
GDPR
Felanmälan
Miljö
Akutplan
Försiktighetsåtgärder Covid-19
Flytt anmälan
Bostadsanmälan
Autogiro
Blanketter
Andrahandsuthyrning
Boendeinformation
Hyresbetalning
Internet
Öppettider
Kabel-TV
Trygghetsboende
Inflyttning
Utflyttning
Uppsägning
Om Norsjölägenheter AB

Verksamheten leds av en politiskt vald styrelse. Norsjölägenheter AB äger fastigheter med 329 lägenheter och ca 7145 m² lokaler.

Läs mer »