Startsidan  
Boende
Bostadsanmälan
Uthyrningspolicy s.1
Uthyrningspolicy s.2
Uthyrningspolicy s.3
Områden
Sök bostad/Lediga

Bostadsanmälan

 KLICKA HÄR FÖR BOSTADSANMÄLAN

1.   Registrera dig och börja samla ködagar

För att söka lägenhet hos Norsjölägenheter måste du registrera dig som bostadssökande på vår sida för bostadsuthyrning som du kommer åt via länken ovan.

Du registrerar dig, anmäler intresse och sköter allt det praktiska på webbplatsen bostad.norsjolagenheter.se

Norsjölägenheters webbaserade uthyrning bygger på att du själv är aktiv och söker lägenhet. Om du inte har möjlighet att hantera sökningen via webbplatsen och inte har någon godeman / anhörig / bekant / assistent som kan hjälpa dig med sökandet kan du kontakta vår kundtjänst för information.

Vi godtar registrering med födelsedatum men för att kunna göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du ange ditt fullständiga personnummer. För att skriva hyreskontrakt måste du ha svenskt personnummer men du kan ställa dig i vår bostadskö redan innan du har ett svenskt personnummer.

Du kan registrera dig som bostadssökande och samla ködagar från 15 år. Men för att hyra bostad hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Din registrering är personlig och ködagar kan ej överlåtas till någon annan.

Om du vill söka bostad tillsammans med någon annan kan du bjuda in denne som medsökande. Den du bjuder in måste ha ett eget konto.

Det är den sökandes ansvar att logga in minst var 12:e månad för att behålla sina ködagar. Glömmer du logga in inom 12 månader kommer dina ködagar nollställas per det datumet.

Norsjölägenheter kommunicerar i huvudsak till alla bostadssökande via e-post. Det åligger därför dig som sökande att upprätthålla riktiga kontaktuppgifter i din profil på vår sida för bostadsuthyrning.

Det finns endast en kö där samtliga lägenheter kan sökas. Tilldelning av lägenhet sker till den med flest ködagar under förutsättning att denne uppfyller Norsjölägenheters grundkrav (läs mer i vår uthyrningspolicy).

Du får en ködag per dag från den dag du registrerade dig som bostadssökande.


Information om behandling av personuppgifter enligt GDPR

De personuppgifter som du lämnar i ansökan/intresseanmälan kommer att behandlas i den utsträckning som det behövs  för att kunna göra en bedömning av om du kan godtas som hyresgäst. Därför behövs uppgifter från personer som kan uttala sig om dig. Genom att lämna uppgifter om referenspersoner medger du också att uppgifter får inhämtas från dessa personer. Uppgifter kan komma att inhämtas från kreditupplysningsinstitut och myndigheter.

Uppgifterna kommer endast att användas inom bostadsföretaget. Du har rätt att gratis en gång om året få besked om vilka personuppgifter som behandlats om dig och hur de har behandlats. Du kan också begära rättelse av de personuppgifter som behandlas.

Personuppgifterna om dig kommer bara att behandlas under den tid som din ansökan är aktuell. Detta innebär att samtliga personuppgifter kommer att gallras när du har meddelat att du inte längre önskar kvarstå som bostadssökande. Detta gäller också om din ansökan om bostad avslås. Om skälet till att ansökan avslagits är att du inte kunnat godtas på grund av misskötsamhet i ett tidigare boende, bevaras dock uppgifterna under tre månader efter avslagsbeslutet.


FYLL INTE I FORMULÄRET NEDAN

den är inaktiv, klicka på "Klicka här för bostadsanmälan" högst upp på denna sida för att ställa dig i kö hos oss.

Fyll i ansökan här
Sökande
Ditt namn*
Personnr*
Adress*
Postnr/Ort*
Telnr*
E-postadress
Arbetsgivare/Arbete*

Familje förhållande

Antal Vuxna*
Antal barn
Vuxna ålder
Barn ålder
Djur
Övrigt info

Önskemål av boende
Område
Storlek

Övrigt info

Ange kontrollkod

Ange kontrollkoden(röda siffrorna) här nedan.
Kontrollkod måste anges för att kunna göra ett inlägg.

Kontakt
Telnr: 0918-141 51
Mail: info@norsjolagenheter.se
Fler kontakt »

Besökstider:
Måndagar 08:00-12:00
Torsdagar 08:00-12:00

Nygatan 27
935 31 Norsjö.

Boende & Lägenheter
Boende
Bostadsanmälan
Uthyrningspolicy s.1
Uthyrningspolicy s.2
Uthyrningspolicy s.3
Områden
Sök bostad/Lediga

Kundservice
GDPR
Felanmälan
Miljö
Akutplan
Försiktighetsåtgärder Covid-19
Flytt anmälan
Bostadsanmälan
Autogiro
Blanketter
Andrahandsuthyrning
Boendeinformation
Hyresbetalning
Internet
Öppettider
Kabel-TV
Trygghetsboende
Inflyttning
Utflyttning
Uppsägning
Om Norsjölägenheter AB

Verksamheten leds av en politiskt vald styrelse. Norsjölägenheter AB äger fastigheter med 329 lägenheter och ca 7145 m² lokaler.

Läs mer »