Startsidan  
Boende
Bostadsanmälan
Områden
Sök bostad/Lediga
Välkommen och bo i Norsjö!


Norsjölägenheter AB är Norsjö kommuns www.norsjo.se helägda bostadsföretag.
Våra lägenheter, totalt ca 319, finns i  Norsjö samhälle och i Norsjövallen.
Äldreboendebyggnader finns i Norsjö samhälle och i Bastuträsk, med både lokaler och lägenheter.


Under 2015-2016 har vi renoverat och färdigställt 6 styck lägenheter (2 st tvåor och 4 st ettor) på Backgatan 3 (gamla Hotell Inlandia)

Bredband finns i samtliga lägenheter förutom på Gästis och Klockarbo. Du väljer själv
om du vill ansluta dig till bredbandsnätet och vilken tjänsteleverantör du vill ha.

Kabel-TV finns i samtliga lägenheter i Norsjö, vilket ingår i hyran.

Tvättstugan är kanske det viktigaste gemensamma utrymmet i hela huset och en plats där många goda grannrelationer skapas. Följ noga reglerna i tvättstugan. Boka ordentligt.

Hyran måste betalas förskottsvis varje månad, senast den sista i månaden. Det innebär till exempel att hyran för april måste vara betald senast den sista mars. Den som inte betalar i tid kan bli uppsagd från lägenheten. Får du problem med att betala hyran - kontakta oss genast, så att vi tillsammans kan reda ut din situation.

Visa hänsyn. Tänk på att du i ett flerfamiljshus har grannar runt omkring dig. Störningar som höga skrik, hög musik och liknande är ganska onödiga om var och en tänker på att ingenting får höras in till grannarna. Detta krav är extra angeläget sent på kvällen, efter kl 22.00. Tänk på att du har ansvar inte bara för dem som bor i lägenheten utan du har även ansvar för dina gästers uppträdande både i lägenheten och i bostadsområdet.

Trapphus och entréer. Ställ inte saker i trappan eller utanför dörren. Cyklar, barnvagnar, skidor, skridskor och skor får inte hindra vår personal då trappan ska städas samt kan utgöra hinder i samband med brand.

Brandvarnare. Alla våra lägenheter är utrustade med brandvarnare. Det är hyresgästen själv som har ansvar för att pröva att den fungerar och att byta batterier när det behövs.

Vårda lägenheten väl ! Sköt lägenheten genom att städa och hålla den snygg.
Håll spis och ugn rena så att smuts och fett inte bränner fast. Diska fettfilter i spiskåpan. Frosta av kyl och frys med jämna mellanrum.

Hemförsäkring Skaffa egen hemförsäkring ! Vi har ett avtal om egendomsförsäkring för byggnaderna, med tillägg för bostadsohyra. En hemförsäkring ger dig ett bra skydd om du skulle råka ut för skador på din egendom, stöld eller brand.
Kontakt
Telnr: 0918-141 51
Mail: info@norsjolagenheter.se

Fler kontakt »

Nygatan 27
935 31 Norsjö.

Boende & Lägenheter
Boende
Bostadsanmälan
Områden
Sök bostad/Lediga

Kundservice
GDPR
Felanmälan
Miljö
Akutplan
Bostadsanmälan
Autogiro
Blanketter
Andrahandsuthyrning
Boendeinformation
Hyresbetalning
Internet
Öppettider
Kabel-TV
Trygghetsboende
Inflyttning
Utflyttning
Uppsägning
Om Norsjölägenheter AB

Verksamheten leds av en politiskt vald styrelse.Norsjölägenheter AB äger fastigheter med en total byggnadsyta på 23 900 m².
Läs mer »